Car Estonia

Etsitkö korvaavaa autoa suunnitellulle ratsastukselle?


Tarjoamme edullisia hintoja ja laajan valikoiman vuokra-autoja. Tällä sivulla voit tutustua valikoimaanmme vuokra-autoja, pikkubusseja ja pakettiautoja, toimitus- ja palautusvaihtoehtoja ja myös muita lisävuokrausvaihtoehtoja.

Oletko harkinnut vuokra-yrityksen luottamusta?

Tarjoamme autonvuokrausratkaisuja, jotka yhdistävät kätevästi nopean palvelun. Vuokraehdot ovat asiakaslähtöisiä ja vuokra-autojen valinta yrityksessä täyttää mahdollisimman paljon toiveita ja tarpeita. Haluamme aina olla paras vuokrauskumppani.

Car rental Estonia

T

Mitä lisäpalveluita tarjoamme?


Jos aiot matkustaa lasten kanssa, varmista, että lapset istuvat suunnitellulla korkeudellaan ja että ne ovat turvallisia. Tarjoamme tällaisia ​​ajoleikkeitä lasten turvalaitteen, turvalukon tai lastenistuimen.  Edelleen lapsesi kokoon mukaan.

Valinnaisiin lisävarusteisiin kuuluvat esimerkiksi GPS-navigointilaitteet, kattokaiteet ja kattolaatikot esimerkiksi hiihtämiseen.

Mitä lisäpalveluja tarjoamme?

Hire of ancillary items such as roof racks and tow bars for vans.

Kui plaanite sõite lastega, tuleks turvalisuse huvides kindlasti jälgida, et lapsed istuksid ettenähtud kõrgusel ja et kinnitused oleksid turvalised. Pakume selliste sõitude jaoks tellida laspsele kas turvahäll, turvaiste või turvatool. Vastavalt Teie lapse suurusele.

Pakutavate lisavarustuste hulka kuuluvad GPS navigatsiooni seadmed, katuse reelingud ja katuseboksid näiteks suusapuhkuseks.

.

Aiotteko matkustaa suuremmalla kaveriporukalla?


Jos olet edenneet pitempään matkalle Euroopassa, on hyödyllistä valita edullisempi dieselauto.

Valikoimastamme paremman matkakumppanin kannalta kätevä ratkaisu, kuten vuokraa 1 + 8-paikkainen minibussi, johon kuuluvat Opel Vivaro ja Renault Trafic -bussit.

Meidän autonvuokraus Tallinnan tiimi tekee parhaansa löytääkseen täydellisen ratkaisun jokaiselle asiakkaalle.

Tarvitseeko sinun tavaraa siirtyä tai on pakko muutoa?

Ford Transit ja Renault Trafic -vaunuja on myös saatavilla tavaroiden kuljettamiseen ja perävaunukoukkujen kanssa.

Kaikki hyötyajoneuvot voidaan tilata myös kuljettajan kanssa.

T

Jos tulee halu jättää vuokraa auto itsellee sopivaan paikkaan.


Annamme vuokra-autojen myöntämisen ja vuokraamisen eri kohteisiin. Esimerkiksi lentokentällä ja linja-autoasemalla, satamassa, hotelleissa ja muualla järjestelyssä. Jos vuokralainen sopii paremmin ylimääräiseen sijaintiin, pyydä tätä tarjousta.

Tarjoamme myös lisäpalveluja muiden maiden, tai kaupunkien ajoneuvoille. Tässä tapauksessa valitse one way (yksi-tapa) vuokrauspalvelu.

Jos sinulla ei ole valtaa ajaa autoasi itse, valitse autonvuokrauspalvelu kuljettajan kanssa. Ei ole väliä, tapahtuu se tuntemattomasta ulkomaisesta kaupungista, tai vain tarvitsevansa pysyä puhtaana ratsastuksen jälkeen.

Voit tilata listattuja palveluja ympäri Eurooppaa. Hintoihin lisätään tarvittavat maksut ylitys- tai verotieille.

Mottomme.

Mottomme on joustavien vuokrausehtojen lisäksi varmistettava, että kumppanit hallitsevat koko vuokraprosessia mukavasti ja huolellisesti. Me arvostamme aikaa.

Mukava ajokokemusia!

Why Choose Us?

Our main goal – to provide our customers the services and security at a reasonable price, we would be glad to see you among our clients!

Küsi lisa siit: 

.

– Car Estonia –

Lisaks pakume:

Ota yhteyttä